<<  Mart 2010  >>
 Pz  Sa  Çr  Pr  Cu  Ct  Pz 

0 users online
buteam
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
YURT BAŞVURUSU
Go to bottomPage: 1
3. kuzey yurduna basvurmayı düşünüyorum ama merak ettiğim bikaç şey var yurtlar müdürlüğünün telefonu meşgul.. edirnede oturuyorum 1.sınıftayım gecen yıl ve ilk dönem yurtkur da kaldım. okulun yurduna geçmek istiyorum ama bu dönem geçici olarak yerleşecekmişiz. eylül ayında biz basvuru yapamıyoruz boş kontenjanlara göre yerleştirilecekmişiz ama eylülde tekrar yerleşme ihtimalim ne kadar acaba? çünkü su an kaldıım yurttan çıktığımda başka kalacak yerim olmayacak. eylülde yapılan yerleştirmeler sadece 3. kuzey yurdu için de mi olur yoksa 2. ye falan da yerleştirilir miyim ? eylülde yerleştirilmezsem yedek listeleri mi olusturulur yine yada yerlestirilmeyi beklerken yine okulun yurtlarında kalabilir miyim bunun için uygulanan ayrı bi ücret tarifesi var mı? kısaca şu dönem ortasındaki yurt başvuruları ve yerleştirmeleri nasıl oluyor?
The administrator has disabled public write access.

öncelikle 3.kuzey yurdu açılmış mı? hiç açılmış gibi durmuyor da

eylül'de yeniden yerleşmenin bir garantisi yok ve oldukça sürünüyorsunuz. okulun ilk ayı sağda solda sürünmen olası.

eylül'deki yerleştirmelerde herhangi bir yere yerleştirilebilirsin. tüm yurtlardaki boş kontejanlar göz önüne alınıyor çünkü.

yerleştirilmeyi beklerken okulun yurtlarında kalamazsın çünkü, yer olsa zaten o kadar bekletmezler. okulumuzun bir misafirhanesi mevcut değil. az önce de dediğim gibi, okulun ilk ayı sağda solda sürünmeyi göze alman lazım.

ayrıca eylülde yerleştirilemezsen diğer döneme kadar umudu kes derim...
The administrator has disabled public write access.